Van pure antipasti tot zalige dolci        

Een Italiaans restaurant op IJburg waar je meer kunt dan even wat pasta’s eten. Dat is Bloem op IJburg. Hier geniet u van de Zuid-Europese keuken dankzij de pure ingrediënten uit Italië, de kwaliteit van dagverse producten en een unieke twist die onze chef aan elk gerecht geeft. Dat is de smaak van Bloem.

bloem-op-ijburg-gerechten-uit-de-zuid-europese-keuken
bloem-op-ijburg-interieur-restaurant-voor-60-personen

La Dolce Vita!

Bloem op IJburg is alweer een paar jaar een begrip. Met zo’n 60 stoelen binnen en een ruim en zonovergoten terras aan de IJburglaan is het hier altijd goed toeven. Zomers in de zon en uit de wind met de terrasdeuren open en bij slecht weer heerlijk in ons moderne restaurant. Modern maar authentiek van smaken. Die halen we namelijk vooral uit Italië. Waardoor de zon nog te proeven is in alle gerechten. Ah, la dolce vita….!

Chef Mike

Dat heerlijke, mooie en warme Italië is ook de kern van ons restaurant. Chef Mike deed catering wereldwijd en bracht daardoor ook veel tijd door in Italië. En die keuken wist hem te verleiden. Met de mooie smaken van pure ingrediënten, verse en kwalitatieve producten en smaakvolle combinaties. Een liefde die hem ertoe bracht zijn eigen restaurant te openen; Bloem op IJburg waar elke avond die smaken uit Italië in de keuken vers bereid worden.

Van pizza naar passie

Uiteraard worden onze pizza’s bereid in een echte houtoven. Tegenwoordig staat Bloem bekend om de uitgebreide en smaakvolle menu’s van heerlijke Italiaanse en mediterraanse gerechten. De houtoven wordt daarom niet alleen voor pizza’s gebruikt maar dus ook voor vlees, vis, groente en brood. Eten dat met passie bereid wordt en waar we onze gasten graag een avond lang van laten genieten!

bloem-op-ijburg-uitgebreid-tafelen

Uitgebreid tafelen en rustig genieten

Wie heerlijk wil genieten van goed eten en aangenaam gezelschap, die kan bij restaurant Bloem op IJburg terecht. Kwaliteit staat voorop in alles wat we serveren en we bieden u de tijd en ruimte om uitgebreid te tafelen en rustig te genieten.

Een avond uit op IJburg? Kom naar Bloem op IJburg!

Van pure antipasti tot zalige dolci en van heerlijke Italiaanse wijnen en grappa’s tot versgemalen Italiaanse bonenkoffie. En natuurlijk onze overbekende huisgemaakte limoncello… Ons team staat voor u klaar om u een heerlijke avond uit te laten beleven op IJburg. Kom dus snel en proef zelf de typische smaak van Bloem!

bloem-op-ijburg-team
bloem-op-ijburg-sunday-roast

Openingstijden Bloem op IJburg

Restaurant Bloem op IJburg is van woensdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner. We werken met een maandelijks wisselend menu. En dagelijks hebben we ook vaak specials op het menu. Meer weten? Bel voor de specials of volg ons op Facebook of Instagram.