Beste Gast,

Pizza’s en ons a la carte menu kunnen worden afgehaald. Bestellingen kunnen alleen telefonisch worden opgenomen.Voor afhalen volgen we een protocol. Niet meer dan 5 personen tegelijk naar binnen om de bestelling op te halen. Houd afstand van elkaar volgens de richtlijnen van het RIVM.Wij zijn vanaf 17:00 tot 20:30 geopend voor take away en vanaf 14:00 telefonisch bereikbaar om uw bestellingen op te nemen. 020 4160677

Dear Guest,

Pizza’s and our menu are for delivery. Ordering can only be done by phone. For take-away we have a protocol. A maximum of 5 persons can enter to pick up their orders. Please keep distance following the guidelines from the RIVM Institute.
Order from 14:00. Pickup from 17:00 – 20:30. Call 020 4160677

Pizza afhaal menu
A la carte afhaal menu

Dagvers en puur met een eigenwijze twist

Bij Bloem op IJburg eet u altijd dagvers, puur en met een eigenwijze twist. De producten komen uit Italië als ze daar het lekkerst zijn en anders van leveranciers of boeren die eerlijk verbouwen. En het resultaat? Dat vindt u op onze menukaart!

Menukaart of verrassingsmenu

Onze menukaart verandert elke paar weken en dagelijks staan er nog wat extra gerechten op het schoolbord in ons restaurant. En wilt u zich laten verrassen? Dan kan dat ook; van 2 of 3 gangen tot een compleet verrassingsmenu van 6 gangen met bijpassend wijnarrangement!

Reserveer uw tafel bij Bloem op IJburg

Proef nu zelf wat we serveren bij restaurant Bloem op IJburg. Bel ons en we reserveren graag een tafel voor u en uw gezelschap. En heeft u een allergie? Meld het ons dan, we houden er graag rekening mee!

Tot snel bij Bloem op IJburg!

Kunt u niet kiezen? Dan kunt u zich laten verrassen met een heerlijk 4- of 5-gangen menu.
Uiteraard houden wij rekening met een vegetarische optie of dieetwensen.

4 gangen € 45,00
5 gangen € 55,00

Check voor acties en andere specials onze socials facebook en instagram.

Wij accepteren uitsluitend pin-, credit- of gepaste contante betalingen

Kunt u niet kiezen? Laat uzelf dan verrassen met en 4- of 5-gangen menu gekozen door de chef! Desgewenst geserveerd met een wijnarrangement. Hierbij houden wij rekening met alle dieet wensen en allergieën.