LET OP! Nu ook op zondag open

Beste gasten,

De feestelijke dagen staan voor de deur, maar zullen in deze vreemde tijd toch heel anders zijn dan we gewend zijn. Wij kunnen u een handje helpen om deze dagen toch zo gezellig en smakelijk mogelijk te maken! Waarom zelf in de keuken staan als wij voor u een heerlijk kerstmenu kunnen bereiden? Geniet juist nu van quality time met familie of vrienden, en laat ons het werk voor u doen

Op 24, 25 en 26 December kunt u thuis onder het genot van een goed glas wijn en de aanwezigheid van uw dierbaren, genieten van een uitgebreid Italiaans diner, zonder al te veel inspanning. Het enige wat u hoeft te doen is bestellen voor het gewenste aantal personen en uw bestelling bij ons af te halen. Bestellen kan tot uiterlijk de 22ste en u kunt afhalen op de desgewenste dag tot 17:30, wij zullen telefonisch aangeven hoe laat u uw bestelling kunt afhalen.

U kunt kiezen voor: 3 gangen €39,- p.p. excl. Cappellacci 4 gangen €47,50 p.p. incl. Cappellacci

Voor het compleet maken van uw gezellige kerstdiner, kunt u bij ons ook per gang bijpassende wijnen bestellen (voor een zeer aantrekkelijke prijs). Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en het aantal gangen. Onze medewerkers geven u hier graag meer informatie over. Tevens hebben wij een prachtige Prosecco als heerlijk aperitief.

Mocht u meerdere dagen bij ons willen bestellen, dan passen wij de Antipasti Misti en het dessert voor u aan.

Namens team Bloem op IJburg wensen wij u hele fijne feestdagen en een heel gezond, gelukkig en hopelijk beter 2021!

Nieuw! Nu ook op zondag open. Op maandag en dinsdag alleen pizza’s. Afhalen vanaf 16:00.
Van woensdag tot en met zondag kunnen pizza’s en ons a la carte menu worden afgehaald vanaf 17:00.
Bestellingen kunnen alleen telefonisch worden opgenomen. Voor afhalen volgen we een protocol. Niet meer dan 5 personen tegelijk naar binnen om de bestelling op te halen. Houd afstand van elkaar volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn vanaf 17:00 tot 20:30 geopend voor take away en vanaf 14:00 telefonisch bereikbaar om uw bestellingen op te nemen. 020 4160677

Dear Guest,

New! We are als open on Sundays. On Monday and Tuesday pizza only from 16:00.
Wednesday till Sunday you can order pizza or from our à la carte menu from 17:00.
Pizza’s and our menu are for take-away. Ordering can only be done by phone. For take-away we have a protocol. A maximum of 5 persons can enter to pick up their orders. Please keep distance following the guidelines from the RIVM Institute.
Order from 14:00. Pickup from 17:00 – 20:30. Call 020 4160677

Pizza afhaal menu
A la carte afhaal menu

Dagvers en puur met een eigenwijze twist

Bij Bloem op IJburg eet u altijd dagvers, puur en met een eigenwijze twist. De producten komen uit Italië als ze daar het lekkerst zijn en anders van leveranciers of boeren die eerlijk verbouwen. En het resultaat? Dat vindt u op onze menukaart!

Menukaart of verrassingsmenu

Onze menukaart verandert elke paar weken en dagelijks staan er nog wat extra gerechten op het schoolbord in ons restaurant. En wilt u zich laten verrassen? Dan kan dat ook; van 2 of 3 gangen tot een compleet verrassingsmenu van 6 gangen met bijpassend wijnarrangement!

Reserveer uw tafel bij Bloem op IJburg

Proef nu zelf wat we serveren bij restaurant Bloem op IJburg. Bel ons en we reserveren graag een tafel voor u en uw gezelschap. En heeft u een allergie? Meld het ons dan, we houden er graag rekening mee!

Tot snel bij Bloem op IJburg!

Kunt u niet kiezen? Dan kunt u zich laten verrassen met een heerlijk 4- of 5-gangen menu.
Uiteraard houden wij rekening met een vegetarische optie of dieetwensen.

4 gangen € 45,00
5 gangen € 55,00

Check voor acties en andere specials onze socials facebook en instagram.

Wij accepteren uitsluitend pin-, credit- of gepaste contante betalingen

Kunt u niet kiezen? Laat uzelf dan verrassen met en 4- of 5-gangen menu gekozen door de chef! Desgewenst geserveerd met een wijnarrangement. Hierbij houden wij rekening met alle dieet wensen en allergieën.