Op IJburg, in Amsterdam of omgeving

In alle rust genieten van goed eten? Of goed eten naar huis of een bijzondere locatie laten komen? Dat kan. Met Bloem Exclusief. Wij verzorgen de catering op de locatie van uw evenement of u reserveert onze locatie voor uw private dining of privélunch. Bloem Exclusief is mogelijk in ons restaurant op IJburg of op uw locatie in Amsterdam of omgeving.

bloem-op-ijburg-zakelijke-lunch

Zakelijk lunch in alle privacy

Moet er veel besproken worden tijdens een zakelijke lunch waarbij een afgezonderde ruimte gewenst is? Dan hebben wij voor u het comfort van ons restaurant dat afgehuurd kan worden voor de lunch.  Met natuurlijk onze smaakvolle gerechten en uitstekende wijnen. U bespreekt dan in alle privacy de zaken en wij verzorgen de wijnen en spijzen daarbij.

Private dining – bij Bloem op IJburg

Wilt u liever uw zakelijke besprekingen tijdens een diner voeren? Boek dan ons restaurant voor uw private dining. Ook dit is mogelijk mits het tijdig gereserveerd wordt. Ons team staat dan geheel tot uw beschikking zodat u onder het genot van goede Italiaanse wijnen en heerlijke, pure gerechten uw zaken kunt bespreken. Met enkel uw gezelschap als toehoorder. Wenst u maximale privacy? Neem dan contact op met restaurant Bloem op IJburg en we bespreken graag of we iets voor u kunnen betekenen!

bloem-op-ijburg-private-dining

Catering van Bloem bij u thuis

Uit eten op IJburg is bij ons restaurant al een genot op zich. Maar wilt u de luxe van al onze heerlijke gerechten, goede wijnen en unieke limoncello bij u thuis ervaren? Dan huurt u ons in voor de catering. Of dat nu voor een klein, exclusief gezelschap is of voor een groot feest met vele genodigden. Wij verzorgen het culinaire deel voor u. Van de hapjes en drankjes tot heerlijke gerechten en smakelijke desserts. Ook het personeel, glazen, servies en alles wat extra nodig is om uw feest tot een culinair succes te maken, wordt door ons geregeld. Helemaal in de stijl van uw event!

Of ons restaurant exclusief voor uw gezelschap

Wenst u dezelfde exclusieve luxe van onze catering voor uw gezelschap, maar niet bij u thuis? Dan kunt u ook ons restaurant afhuren voor uw feest of evenement.

Restaurant afhuren of ons inhuren?

Ons restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag voor lunch en diner. Wilt u ons inhuren voor de catering of ons restaurant afhuren voor private dining, lunch of een feest dan is dat mogelijk. Bel daarom even zodat we uw wensen kunnen doornemen en de agenda’s naast elkaar kunnen leggen.

Gastronomische tips gewenst?

De invulling van uw lunch, diner of catering is natuurlijk altijd in overleg. Het aantal gangen, de gerechten en dranken; wij kunnen alles verzorgen en houden daarbij altijd rekening met uw voorkeur. En wilt u tips of suggesties? Vraag het ons, we verrassen u graag met onze gastronomische ideeën!