Geniet van de mediterraanse keuken met een Italiaanse twist

Pure smaken, eerlijke ingrediënten en een chef vol passie… Bij restaurant Bloem op IJburg, vlakbij Amsterdam, weet u zeker dat u geniet van de verschillende gerechten uit de mediterraanse keuken. Elk gerecht is anders, elke gang is uniek maar altijd herkent u de Italiaanse twist van onze chef. Wilt u lekker uit eten op IJburg? Dan verwelkomen wij u graag in ons restaurant aan de IJburglaan!

Ingrediënten uit Italië

De Italiaanse keuken wist onze chef jaren geleden al te verleiden en sindsdien kookt hij keer op keer mooie creaties waarin hij de ingrediënten laat spreken. Een goed gerecht heeft immers vaak niet veel meer nodig dan een uitstekende basis en enkele kruiden! Die basis halen we uit Italië; salami, hammen en mozzarella maar ook de echt goede citroenen, wijnen en veel meer.

De smaak van Bloem

Met die ingrediënten en altijd een eigen, bijzondere twist ontstaat de smaak van Bloem. Typische smaakvolle gerechten waarin u de Italiaanse zon proeft en de pure kwaliteit van onze veelal biologische producten.

Lunch, catering of uitgebreid dineren

En u kunt van die smaak van Bloem genieten; ’s avonds in ons restaurant, bij u thuis als u ons voor de catering boekt of exclusief in ons restaurant als u een privélunch wenst. Voor een korte maaltijd of als u liever lang wilt dineren, met een uitgebreid menu.

Verrassingsmenu

En eerlijk is eerlijk, dat laatste bevelen we natuurlijk ook aan! Want als u wilt maken we een verrassingsmenu dat tot wel 6 gangen uitgebreid kan worden. Zo beleeft u bij ons een echte avond uit waarbij u geniet van elkaar en het eten. En zo’n moment kan toch niet lang genoeg duren?!

Huisgemaakte limoncello

Het menu wisselt elke paar weken. Al naar gelang het seizoen, de beschikbaarheid van de groenten en kruiden en natuurlijk de inspiratie van de chef. Wat wel vast op het menu staat is onze huisgemaakte limoncello. Een ware aanrader met inmiddels vele fans!

Uit eten op IJburg? Reserveer dan bij Bloem op IJburg!

Gaat u binnenkort uit eten op IJburg? Dan ontvangen wij graag u en uw gasten in ons restaurant! Heeft iemand uit uw gezelschap een allergie, dan horen we dat graag al bij de reservering. En heeft u nog wensen als u al bij ons aan tafel zit? Laat het ons weten, wij maken elk gerecht zelf in onze keuken en kunnen het altijd aanpassen naar uw voorkeur!

Vlakbij Amsterdam en gratis parkeren na 19.00 uur

U vindt Bloem op IJburg aan de IJburglaan 1289. Vlakbij Amsterdam, met voldoende parkeerruimte voor de deur en na 19.00 uur kunt u hier gratis parkeren. Ook zijn we gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de tram bent u vanaf Amsterdam Centraal Station al met 12 minuten bij ons, de tramhalte is schuin voor de deur.